Kategorier
Ikke-kategoriseret

Mine evige rygsmerter

Jeg har haft ondt i ryggen i en evighed. De er der altid, og de forsvinder aldrig. Nogle gange er det værre end andre gange, men det er der altid og forfølger mig. Jeg har været hos så mange læger og prøvet så mange behandlinger, men intet har nogensinde virket. Jeg er begyndt at miste håbet om, at noget som helst nogensinde vil hjælpe.

Denne smerte er en konstant påmindelse om mine begrænsninger. Jeg kan ikke gøre de ting, jeg plejede at elske, fordi jeg ikke kan stå i længere tid eller sidde for længe uden at have ondt. Selv at ligge ned er ikke længere behageligt. Jeg har mistet tællingen af de nætter, hvor jeg har ligget vågen i sengen og forsøgt at finde en stilling, der ikke gøre smerten værre.

Jeg er træt af at leve med denne smerte. Jeg vil gerne kunne bevæge mig uden at have ondt. Jeg vil gerne kunne sove hele natten. Jeg vil gerne kunne leve mit liv igen.

Sådan havde jeg det, indtil jeg så en kiropraktor på Østerbro

Den rette hjælp

Jeg var skeptisk i starten, men jeg er så glad for, at jeg gik til kiropraktor på Østerbro. Endelig følte jeg, at der var nogen, der lyttede til mig og mine smerter. De foretog en grundig undersøgelse og tog røntgenbilleder for at se, hvad der var galt.

Efter den første konsultation forklarede de, hvad de mente, der var årsag til mine smerter, og hvorfor de behandlinger, de foreslog, ville hjælpe. De besvarede alle mine spørgsmål og fik mig til at føle mig tryg ved hele processen.

Selve behandlingen hos kiropraktor på Østerbro er skånsom og tilpasset mine behov. Efter hver behandling føler jeg mig en lille smule bedre efter hver gang. Smerterne aftager langsomt, og jeg er begyndt at genvinde en del af min mobilitet. For første gang i lang tid har jeg jeg er begyndt at få håb om, at jeg vil kunne leve et normalt liv igen. Jeg er stadig afhængig af smertestillende, men i langt mindre grad end før. Jeg er også blevet meget mere glad, og det har resulteret i, at jeg har fået kæreste, da jeg nu har overskud til andre end bare mig selv og mine smerter.

Jeg er så taknemmelig for at have fundet en kiropraktor på Østerbro og vil anbefale dem til alle, der kæmper med kroniske smerter. De har givet mig mit liv tilbage, og jeg vil være dem evigt taknemmelig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *